Es van definint els detalls de la 1ª Fira Republicana de Consum Responsable

Actualitat

Es van definint els detalls de la 1ª Fira Republicana de Consum Responsable
Es van definint els detalls de la 1ª Fira Republicana de Consum Responsable

Es farà al Vendrell el dia 26 gener, dissabte, a la plaça Nova i des de les deu del matí fins a la set de la tarda. Fira que és dedicada al llum, el gas i les telecomunicacions i té com a objectiu mostrar les alternatives a aquest sectors energetics, tant el l’aspecte del consum, com en la responsabilitat de potenciar energies alternatives. Basicament és vol conscienciar als consumidors sobre la necessitat d’un canvi de model energetic, en una economia social, solidària i sostenible com a alternativa, que el consum sigui responsable i hi hagi un definit respecte al medi ambient. I sobretot, ajudar a tramitar els canvis de companyia que les persones assistents vulguin fer.

Les empreses participants, inscrites fins ara, passen de la mitja dotzena i algunes d’elles són del Baix Penedès. Durant el transcurs de la Fira hi haurà activitats complementàries, com un taller de construcció d’un forn solar; una xerrada sobre “El futur energètic de Catalunya”, a càrrec d’en Joan Ramírez, consultor energètic de l’esmpresa Tesling. I també hi haurà actuació musical.

L’ANC del Vendrell i Omnium Cultural del Baix Penedès, estan ben il.lusionats amb la Fira i, com a organitzadors, treballen per enllestir tots els aspectes de la mateixa.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article