L'energia dels 'The Black Barbies' arriba a l'Auditori Pau Casals 

Serà el dissabte, 19 de gener a les 20:30h. A l’Auditori Pau Casals 

Actualitat

L'energia dels 'The Black Barbies' arriba a l'Auditori Pau Casals 
L'energia dels 'The Black Barbies' arriba a l'Auditori Pau Casals La nova programació del Temporada ho té tot a punt per començar. La formen un total de 28 espectacles, de gener a juny, per a tots els públics i edats. Arrenca la propera setmana, a l'Auditori Pau Casals, amb la formació The Black Barbies. Es tracta d'una innovadora proposta musical que ofereix una barreja poderosa de música negra (jazz, swing, soul, pop i funk) interpretada sota una perspectiva contemporània molt personal. El seu estil és producte de la conjura dels seus components, figures emblemàtiques de l'escena musical de Barcelona. El grup neix el 2015 amb la idea de llançar una proposta directa i intemporal, una invitació que connecti amb qualsevol persona en qualsevol lloc del món. The Black Barbies presenta un directe enèrgic i una posada en escena inusual i inoblidable que genera una festa i incita a ballar swing, lindyhop, rock & roll o el que el cos demani. 


Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals. 


Intèrprets: Dsiree Diouf, veu Noè Escolà, saxo Aurora Arenare, trombó Oriol Riart, guitarra Jose López, contrabaix Guillem Arnedo, bateria THE BLACK BARBIES Dia: Dissabte 19 de gener Lloc: Auditori Pau Casals Hora: 20.30 h Entrada: 13 E Entrada amb descompte: 10 € 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article