Divendres 11 de gener, informació consum responsable

Donaran informació per consumir menys i millor.

Actualitat

Divendres 11 de gener, informació consum responsable
Divendres 11 de gener, informació consum responsable | Fotografia: Cedida

Com a pròleg de la “1ª Fira Republicana de Consum Responsable”, que organitza l’ANC del Vendrell divendres vinent 11 de gener i a partir de les 10 el matí, a la plaça de Jaume I, al Vendrell, hi haurà la presència d’assessors de la cooperativa Opcions per informar, a tothom qui vulgui, sobre que és “el consum conscient”, convidats per la mateixa ANC del Vendrell. 

Donaran informació per consumir menys i millor. “Opcions” és una cooperativa sense ànim del lucre que treballen per fer fàcil el consum conscient, és a dir pensar en les conseqüències de les decisions de consum. De com aquestes afecten a les persones, la comunitat i el medi ambient. De veure quina eina tan poderosa és té a l’abast per viure de forma més sostenible i sense contribuir a injustícies socials. Aquelles persones que vulguin canviar de companyia subministradora, de llum o de gas, caldria que tinguin a mà la darrera factura pagada.

La culminació del treball de sensibilització, cara al consum resposable, que fa l’ANC del Vendrell, serà doncs la “1ª Fira Republicana de Consum Responsable” que es fara el proper 26 de gener, dissabte, a la plaça Nova del Vendrell. On en aquests moments hi ha confirmada la presència de sis empreses del món del consum energetic, llum i gas, i de telecomunicacions. Així mateix i durant aquest dia, hi haurà actuacions musicals, i taller de fabricar forns solars dirigits als infants. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article