Denuncia d’ERC l’increment dels valors cadastrals Vendrell

Actualitat

Denuncia d’ERC l’increment dels valors cadastrals Vendrell
Denuncia d’ERC l’increment dels valors cadastrals Vendrell

Tal i com des d’ERC ja vàrem denunciar el passat mes d’octubre, el BOE acaba de publicar l’increment dels valors cadastrals de la nostre vila i això significa que aquest any 2019, els rebuts de l’IBI s’apujaran en un 3%. 

El govern municipal del senyor Carnicer i la senyora Serramià, tot i les demandes dels grups de l’oposició, ha actuat amb traïdoria al haver sol·licitat dita modificació, sense ni tan sols molestar-se a explicar la necessitat d’aquest augment en la pressió fiscal que haurem de patir tots els vendrellencs i les vendrellenques. 

Aquesta falta de transparència ens fa pensar que, més enllà del que coneixem de manera oficial, existeixen deutes ocults que s’han de cobrir i que el Govern no té intenció de treure a la llum. 

I es que no podem oblidar que, des del 2011, l’IBI a la nostre població s’ha apujat més del 33%, molt per sobre de les previsions que establia el Pla d’Ajust al que estem sotmesos i que la inspecció cadastral del 2016 així com el pagament de l’IBI de les autopistes que travessen el terme, ha generat uns ingressos extraordinaris de aproximadament 2,5 milions d’Euros, que no estaven previstos inicialment. 

No oblidem tampoc que estem parlant d’un Govern que cada dia es felicita per haver aconseguit abaixar el deute municipal, obviant que aquesta és una obligació que s’allargarà fins el 2023, que li va ser imposada pel Ministerio de Hacienda com a conseqüència de passades disbauxes i que estem costejant els ciutadans amb els nostres impostos. 

Reiterem doncs la nostre demanda perquè el govern municipal expliqui amb claredat el per què, el passat mes de juliol varen demanar incrementar l’IBI i sobretot, el destí que han previst per aquest 600.000€ de nous ingressos. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article