L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa una original campanya de conscienciació per fomentar el civisme

Els protagonistes de la campanya seran els mateixos arbocencs que tindran l’opció de participar en un vídeo divulgatiu.

Actualitat

Cartell Civisme
Cartell Civisme

L’Arboç, 4 de desembre. “L’Arboç és cosa de tots” és el nom de la nova i original campanya per fomentar el civisme als espais públics que ha posat en marxa l’Ajuntament de l’Arboç. Es tracta d’un procés participatiu on els mateixos arbocencs i arbocenques podran participar per dir la seva i proposar idees per a conscienciar a la població sobre diferents actituds incíviques que causen malestar, molèsties i massa sovint un cost econòmic elevat a les arques municipals que han de pagar tots els arbocencs. Amb les diferents propostes, es realitzarà un vídeo divulgatiu on els protagonistes seran els mateixos arbocencs que hi vulguin participar.

Amb l’objectiu d’escoltar i fomentar la participació de tots els ciutadans en aquesta campanya, l’Ajuntament convoca una reunió el proper 11 de desembre a les 19:45h a l’Auditori Municipal. Es farà una dinamització i tothom podrà participar-hi i dir-hi la seva per detectar totes les actituds incíviques, quines són les més molestes, i quines solucions es proposen. 

L’Ajuntament fa una crida a tots els vilatans perquè participin en aquesta campanya. Aconseguir una Vila millor, és cosa de tots. Aquesta és una iniciativa de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Arboç. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article