Activitats per a tots els públics durant aquests dies festius al Museu Pau Casals.

El museu no tanca aquests dies festius i organitza una visita guiada i una visita teatralitzada el cap de setmana del 8 i 9 de desembre

Actualitat

Activitats per a tots els públics durant aquests dies festius al Museu Pau Casals.
Activitats per a tots els públics durant aquests dies festius al Museu Pau Casals.

L’activitat al Museu Pau Casals no s’atura pel pont de desembre. El dissabte dia 8, els visitants podran gaudir d’una visita guiada pel museu de la mà de guies especialitzats. Una de les millors maneres de conèixer la figura de Pau Casals i tots els secrets de la que va ser la seva casa d’estiueig al barri marítim de Sant Salvador. La visita començarà a les 12h del migdia, té un cost de 6€ pels adults i 4€ pels menors a partir de 8 anys. 

Així mateix, el diumenge dia 9 també a les 12h del migdia, el Museu Pau Casals organitza una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts. La visita tindrà un cost de 8€ pels adults i 5€ pels menors a partir de 8 anys.

Per ambdues activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Així mateix, els dies festius (6 i 8) el museu es mantindrà obert en horari de matí (de 10 a 14h) i el divendres 7 seguirà amb l’horari habitual (de 10 a 14h al matí i de 16 a 18h a la tarda).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article