La Joventut Bisbalenca fa la cloenda del seu 90è aniversari

Josep Vives, vicepresident de la FCF, assisteix a la presentació del club i inaugura els camps de futbol7

Actualitat

La Joventut Bisbalenca fa la cloenda del seu 90è aniversari
La Joventut Bisbalenca fa la cloenda del seu 90è aniversari | Fotografia: Cedida

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives, acompanyat del directiu Rafael Pinedo; d’en Toni Cansino, delegat comarcal del Baix Penedès, i del delegat comarcal del Tarragonès, Diego Ávila, han assistit a la presentació oficial de la temporada 2018-2019 dels de la Bisbal del Penedés.
 
Les diferents categories han format al Municipal de la Bisbal. El més de 100 integrants han format a la gespa, observats per les autoritats i per una graderia plena de familiars i aficionats.
 
L’acte ha servit per realitzar la cloenda del 90è aniversari de l’entitat, i ha estat conduit pel President del Club Israel Gabriel, que ha desgranat les diverses activitats realitzades, així com ha refermat el compromís del club amb el futbol base. Ha volgut destacar la fita dels camps de futbol 7, que permeten que l’entitat creixi i disposi de millors instal·lacions.
 
Ha passat la paraula a Josep Vives, que en el seu parlament ha felicitat el club per la seva aposta per la millora i per seguir formant persones, així com ha interpel·lat a tots els presents a respectar la il·lussió dels jugadors i les jugadores per aquest esport.
 
El consistori bisbalenc ha estat representat per l’alcaldessa Agnés Farré i per na Leo Uceda, regidora d’esports, que han protagonitzat els darrers parlaments, tot ficant l’accent en l’esforç del consistori per seguir invertint en la millora de les condicions del municipal, centrant les futures actuacions en dotar d’una zona d’ombra i de recer.
 
En aquest moment és quan s’ha procedit al tall de cinta simbolitzant la posada en marxa dels camps de futbol 7, que permeten als penedesencs disposar d’una altre eina per la seva tasca esportiva i formativa. La jornada ha finalitzat amb la foto de grup de tots els participants de l’acte.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article