“Els tresors d’en Pau”, el taller familiar per a nadons que ens proposa el Museu Pau Casals aquest mes de novembre

El proper diumenge dia 11 de novembre a les 11:30h del migdia, el Museu Pau Casals acollirà una vegada més una activitat familiar, en aquesta ocasió destinada a nadons i infants fins a 3 anys.

Actualitat

“Els tresors d’en Pau”, el taller familiar per a nadons que ens proposa el Museu Pau Casals aquest mes de novembre
“Els tresors d’en Pau”, el taller familiar per a nadons que ens proposa el Museu Pau Casals aquest mes de novembre | Fotografia: Cedida

“Els tresors d’en Pau” consisteix en una sessió de música participativa, durant la qual el petit Pau, acompanyat pel so del violoncel, ens acompanyarà a descobrir els tresors que amaga el lloc on viu. Amb l’objectiu de despertar la sensibilitat per als diferents timbres sonors (amb el violoncel com a protagonista), jugarem amb ritmes i gaudirem de petites melodies a través de la veu, el moviment i petits instruments.


El taller anirà a càrrec de Júlia Pérez, violoncel·lista i músic d’orquestra; i Marta Canellas, violoncel·lista, pedagoga, autora de contes i materials pedagògics de Bellaterra Música Edicions i creadora i intèrpret d’espectacles per a públic familiar.  


L’activitat té un cost de 3€ pels nadons i 5€ pels adults. Les places són limitades a un adult per nadó o infant, fins a un total de 15. Es recomana portar mitjons antilliscants i cal fer reserva prèvia trucant al 977.684276 o bé enviant un c/e a museu@paucasals.org. 

Més activitats familiars durant el novembre
Així mateix, el museu continuarà amb la seva programació familiar el diumenge dia 25 de novembre amb l’activitat “Sigues músic per un dia” que s’engloba dins el Cap de Setmana Genial al Vendrell, organitzat pel Paisatge dels Genis, juntament amb altres caps de setmana durant el mes de novembre a Mont-Roig (Miró), Reus (Gaudí) i Horta de Sant Joan (Picasso). 
Així, durant tot el cap de setmana 24 i 25 de novembre, les famílies podran gaudir d’activitats a la Casa Nadiua de Pau Casals, al Museu Pau Casals i al Diver Parc Lúdic de Coma-Ruga. 
Al Museu Pau Casals, les famílies realitzaran una visita dinamitzada amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que explicarà qui era Pau Casals i perquè estimava tant la música i la seva terra i, un taller per a aprendre a tocar el violoncel i així convertir-se en músics per un dia. 
El Paisatge dels Genis dóna l’opció a les famílies de comprar el pack sencer amb totes les activitats i allotjament pel cap de setmana complert o bé realitzar només l’activitat al museu, amb un cost de 6€/persona. 
Per ambdues opcions, les places són limitades i cal fer reserva prèvia a Expeerio Viajes (info@expeer.io,  telf. 610.466.136)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article