Coneix les 16 candidatures a les eleccions del 10N per Tarragona

A la circumscripció de Tarragona estan en joc 6 escons del Congrés dels Diputats i 4 escons del Senat

Actualitat

Coneix les 16 candidatures a les eleccions del 10N per Tarragona
Coneix les 16 candidatures a les eleccions del 10N per Tarragona

Aquest matí de dimecres, 9 d’octubre, s’ha fet públic el Butlletí Oficial de l’Estat amb les candidatures que concorreran a les eleccions generals de l’Estat el proper 10 de novembre. Les ciutadanes i ciutadans de l’Alt Camp estan cridats a votar les candidatures de la circumscripció de Tarragona, on hi ha en joc 6 escons del Congrés dels Diputats i 4 escons del Senat.

Pel que fa a les candidatures que es presenten a Tarragona, hi ha un total de 16 llistes per al Congrés dels Diputats. Per part dels partits que van obtenir representació per Tarragona el passat 28A, encapçalen la llista d’ERC-Sobiranistes Jordi Salvador i Norma Pujol; la del PSC, Joan Ruiz i Sandra Guaita; la de Cs, Sergio del Campo i M. Carme Margalef; la de JxCat, Josep Rull i Ferran Bel, i la d’ECP-Guanyem el Canvi, Ismael Cortés i Carolina Burgos.

En les anteriors eleccions del 28A el resultat va ser de 2 escons per a ERC i 1 per a cadascuna de les formacions ja esmentades. Aquesta repetició d’eleccions compta amb la novetat de la candidatura de la CUP, que a Tarragona encapçalen Mariona Cuadrada i Sergi Saladié.

Les altres 10 formacions que concorreran les eleccions al Congrés seran el PP (amb Jordi Roca i Montserrat Duch al capdavant), VOX (amb Alejandro de Anta i Isabel Lázaro), PACMA (amb Iván Guijarro i Silvia Arlanzón), PUM+J (amb Maria del Rosario Muñiz i Elisabeth Altayó), PCPC (amb Alberto Blázquez i M. Carmen Beltrí), EB (amb Josep Lluís Calabuig i Concepció Benito), PCOE (amb Sergi Martín i Manuela Leiva), PCTC (amb Albert Camarasa i Olga Says), IZQP (amb Eduardo Cano i Júlia Sala) i Recortes Cero-GV (amb Rut Clemente i Gerard Fonts).

Quant al Senat, les llistes per Tarragona són un total de 14, ja que ni la CUP ni el PCOE s’hi presenten.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article