Cloenda dels actes commemoratius dels 150 anys de l'arribada de l'orde carmelita al Vendrell

Les activitats són obertes a tothom.

Actualitat

Cloenda dels actes commemoratius dels 150 anys de l'arribada de l'orde carmelita al Vendrell
Cloenda dels actes commemoratius dels 150 anys de l'arribada de l'orde carmelita al Vendrell | Fotografia: Cedida

El dissabte 9 de novembre tindrà lloc la cloenda dels actes commemoratius dels 150 anys de l’arribada de l'orde carmelita al Vendrell que es farà juntament amb la III Trobada de Família Palautiana, en la qual participaran col·legis i comunitats de les Carmelites Missioneres Teresianes dels diferents indrets d’Estat espanyol i de l’estranger. L’Arxiu Comarcal del Baix Penedès s’adhereix a aquesta cloenda. 

El programa previst és el següent:

9:30 h: Acollida al Col·legi Sagrat Cor

9:45 h: Visita guiada a l’exposició commemorativa “L’orde carmelita al Vendrell des de 1868”, organitzada per la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes i l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, i es podran veure dues exposicions més, una dedicada al seu fundador, el pare Francesc Palau Quer i l’altra dedicada al col·legi amb fotografies i objectes. Aquestes exposicions també es podran visitar del 6 al 8 de novembre de 17 h a 18 h.

10:30 h: Benvinguda i pregària al saló d’actes

11:30 h: Sortida cap a l’església parroquial de Sant Salvador

12:00 h: Eucaristia

13:00  h: Cercavila pels carrers amb dues parades. La primera, a la plaça Pep Jai on es farà un acte recordant als germans del Col·legi de Sant Josep i la segona, a l’antic Hospital asil de Sant Salvador a la carretera de Santa Oliva, on tindrà lloc el descobriment d’una placa commemorativa.

14:30 h: Dinar al pavelló del Club d’Esport Vendrell.

18:00 h: Cloenda i comiat de la trobada.

Els interessats en assistir al dinar cal que s'inscriguin a la seu del Col·legi del Sagrat Cor (carretera de Valls, número 26 del Vendrell) del 30 de setembre a l’11 d’octubre, de 17:15 h a 18:15 h. Preus: adults (25 euros) i menors de 12 anys (15 euros).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article