Es poden presentar projectes als Pressupostos Participatius de Calafell

El termini acaba el 15 de setembre. Llavors del 16 al 27 seran valorats pesl tècnics uniciapls i les votacions seran del 7 al 20 d'octubre

Actualitat

Imatge de la platja de Calafell
Imatge de la platja de Calafell | Fotografia: Cedida

Tot veí o veïna de Calafell que desitgi participar en escollir el projecte dels  Pressupostos participatius ja ho pot fer i té com a termini fins el proper 15 de setembre. L’Ajuntament te una partida de 500.000 euros del pressupost del 2020 per a inversions per aquest procès participatiu

Segons les bass omés es pot presentar una proposta per veí, que pot arribar a tenir un cost del mig milió d'euros contemplat per a la iniciativa de participació popular. En tot cas hi ha inversions relacionades amb l’espai públic o per a la millora dels equipaments municipals.

Els veïns que participen han de registrar-se a la plataforma digital decidim.calafell.cat. Si alguns veïns necessiten que tinguin dubtes sobre la forma de participar també tenen una seva disposició d’un servei d’atenció telefònica o presencial.

Després les propostes seran valorades pels tècnics municipals entre el 16 i el 27 de setembre.  I el darrer pas es el període de votació entre els veïns majors de 16 anys és del 7 al 20 d’octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article