Desarticulada una banda de robatoris i tràfic de motocicletes

Al Vendrell es va fer un dels escorcolls. Entre els detinguts hi ha un home del Vendrell

Actualitat

Desarticulada una banda de robatoris i tràfic de motocicletes
Desarticulada una banda de robatoris i tràfic de motocicletes

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir dilluns una dona i dos homes de 25, 32 i 36 anys respectivament, de nacionalitat marroquina i veïns de Torredembarra i el Vendrell, com a presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal, robatori i furt d’ús de vehicles, falsificació documental i tràfic de drogues.

La investigació va començar a principis del mes de febrer en notar que s’havien produït diversos robatoris de motocicletes amb unes característiques similars a la comarca del Tarragonès.

La investigació va permetre saber que els integrants del grup formaven una organització criminal amb uns rols ben definits. Aquests es dedicaven a la sostracció de furgonetes que, posteriorment, utilitzaven per a sostraure motocicletes. Un cop modificades les matrícules, els investigats enviaven les motos cap al Marroc.

Segons la indagacions policials, el grup cometia els seus robatoris a les comarques del Tarragonès, el Baix Camp, l’Alt i el Baix Penedès i l’Àrea metropolitana de Barcelona.

Els investigadors van descobrir també que el grup, aprofitant la seva mobilitat i estructura, estava ampliant la seva activitat delinqüencial que ara virava també cap al tràfic de drogues. En concret, es dedicaven a transportar grans quantitats de marihuana llesta per a la seva venda final.

Pel que fa a les entrades, els mossos van recuperar diversos objectes relacionats amb l’activitat principal del grup. Així es van localitzar plaques de matrícula, un ciclomotor amb els elements de seguretat manipulats, diversos motors de vehicles, roba de moto i diversos objectes que van permetre confirmar la relació del grup amb el robatori dels vehicles que s’havien anat recuperant durant la fase d’investigació.

En dues de les tres entrades, els mossos també van intervenir diverses bosses industrials plenes de cabdells de marihuana llestos per a la seva venda final. En total es van intervenir 15 quilograms de marihuana.

Amb les tres detencions i la intervenció del material, els investigadors donen per desarticulat aquest grup criminal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article