El Festiuet de Coma-ruga aprova amb nota molt alta

Segons l'organització en cada jornada hi hagut 5.000 persones. A l'espera de la decissió final tot apunta que l'any que bé hi haurà nova sessió

Actualitat

L'Estiuet de Coma-ruga aprova amb nota molt alta
L'Estiuet de Coma-ruga aprova amb nota molt alta

El Festiuet de Coma-ruga que s’ha viscut el passat divendres i dissabte ha passat l’examen que s’havia imposat amb una nota alta tant des del punt de vista de participació com de seguretat. El govern municipal va anunciar abans del festival que esperaria els informes que es facin sobre l’esdeveniment per pronunciar-se si hi haurà continuïtat o no, i pel que s’ha viscut tot apunta que serà així, el 2020 hi podria haver un nou Estiuet encara que fos una altra data com podria ser a finals de juny o principis de juliol, això ja es veurà.

 

Segons dades oficials s’apunta que en cada sessió, divendres 9 i dissabte 10 d’agost, es van aplegar unes 5.000 persones a la platja de Coma-ruga per a viure aquest esdeveniment estiuenc.

 

Pel que sembla la preocupació que hi havia abans del festival sobre la seguretat i la neteja s’han esvaït perquè segons la Policia Local no hi va haver cap greu problema de seguretat i perquè el pla de neteja que es va fer ha funcionat a la perfecció, la platja a primera hora del mati estava a punt per ser apte pel bany.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article