El Vendrell aprova la jornada de 35 hores del personal de l'Ajuntament

Un acord que va aprovar per a uniminitat de tots els grups municipals

Actualitat

El Vendrell aprova la jornada de 35 hores del personal de l'Ajuntament
El Vendrell aprova la jornada de 35 hores del personal de l'Ajuntament

El Ple ordinari de l’Ajuntament del Vendrell va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics, l’acord de la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament del Vendrell de data 24 de juliol de 2019 referent a l’establiment d’una jornada ordinària de 35 hores setmanals pels empleats públics de l’Ajuntament del Vendrell i els seus Organismes Autònoms. Aquesta serà vàlida a partir de l’1 de setembre del 2019. Tal com ja es va explicar públicament fa uns dies en roda de premsa, aconseguir unes millors condicions per al personal de l’Ajuntament és un dels objectius què el govern s’ha marcat com a prioritari en aquest mandat, amb la voluntat que aquest fet reverteixi en una millora dels serveis públics que es presten als ciutadans i ciutadanes del Vendrell.

En l’àmbit de millores laborals, el ple d’ahir també va aprovar una modificació de crèdit, amb 10 vots a favor (Govern: PSC + Cs) i 8 abstencions (SP-ERC+JxV+Primàries), que permetrà la represa i actualització de l’acord de l’any 2014 sobre el sistema de trams salarials. Una aquesta actualització que afectarà a un terç de la plantilla, uns 165 treballadors. De mitjana, el salari d’aquest terç de la plantilla pujarà un 9,11%.

Aquesta modificació de crèdit també permetrà dotar de recursos, entre altres, a partides com el “plan renove” de via pública o les retribucions bàsiques del personal eventual.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article