Obertes les inscripcions per a participar com a artesà a la fira del Contraban de Cunit

Actualitat

Obertes les inscripcions per a participar com a artesà a la fira del Contraban de Cunit
Obertes les inscripcions per a participar com a artesà a la fira del Contraban de Cunit

 

Fins el dia 17 de maig es poden fer les sol·licituds per a participar com a artesà a la V Fira del Contraban, que es celebrarà el dissabte 1 de juny al Nucli Antic de Cunit. En aquest enllaç hi podeu consultar les bases de participació, i al final de la notícia, podreu descarregar els documents que cal presentar.

 

La jornada recrearà un dia quotidià dels cunitencs i cunitenques a la època de la postguerra.  Cunit, com moltes altres poblacions costaneres de Catalunya, va utilitzar el seu litoral per a fer entrar carregaments de tabac,  protegits per la foscor de la nit. Per a molta població, la majoria pagesos,  es convertí en una manera més de guanyar-se uns calerons a causa dels pocs recursos dels que disposaven.

 

Programa d’actes

 

10 h, Inici de la fira amb les diferents parades d’artesans ubicades pels diferents carrers del Nucli Antic fins a les 21 h

11 h -14 h, Activitats i jocs infantils a la Plaça del Casal i Trenet a la Plaça Santiago Rusiñol

12 h, Projecció dels documentals a la sala d’actes del Casal Municipal.

13 h, Cercavila musical pels carrers del nucli antic.

17 h – 21 h, Activitats i jocs infantils a la Plaça del Casal i Trenet a la Plaça Santiago Rusiñol

18 h,  a la Sala del Casal Municipal. Presentació del projecte de la ruta de la transhumància des de Cunit a la Santa Coloma de Queralt, a càrrec de Joan Rovira.

11 h – 20 h, diferents carrers del Nucli Antic.  Exposició de vehicles i motos d’època en diferents carrers en els que es desenvolupa l’activitat.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article