Més de 1.400 esportistes participen en esport inclusiu i conèixen Jocs Tradicionals

Finalitzen amb èxit els programes de trobades en horari lectiu al Baix Penedès amb participació rècord.

Esports

Més de 1.400 esportistes participen en esport inclusiu i conèixen Jocs Tradicionals
Més de 1.400 esportistes participen en esport inclusiu i conèixen Jocs Tradicionals | Fotografia: Cedida

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava els passats 6 i 13 de Febrer, 26 i 27 de Març i 2 d'Abril a les Instal·lacions Esportives Municipals del Vendrell les Trobades d'Esport Inclusiu i de Jocs Tradicionals d'aquesta temporada.

  • El dia 6 de febrer participaven 177 alumnes de Primària del CEE Garbí, Escola  Sant Julià de l'Arboç i Escola Pompeu Fabra de Cunit.
  • El dia 13 de febrer participaven 98 alumnes de Secundària del CEE Garbí i els Instituts Andreu Nin del Vendrell i Ernest Lluch de Cunit.
  • El dia 26 de març participaven 307 alumnes de Primària de les escoles del Vendrell Àngels Garriga, Marta Mata, Teresina Martorell i l'escola de Sant Jaume Els Quatre Vents.
  • El dia 27 de març participaven 431 alumnes de Primària de les escoles de Primària del Vendrell Marta Mata i Teresina Martorell, de Cunit Pompeu Fabra i  de Sant Jaume Els Quatre Vents.
  • El dia 2 d'abril participaven 369 alumnes de Primària de les escoles del Vendrell Pla de Mar, Marta Mata, Pau Casals, Àngel Guimerà, Àngels Garriga i Teresina Martorell.

Aquestes trobades s'inclouen dins del Programa Poliesportiu del Baix Penedès i l'objectiu és el foment del vincle d'alumnes que fan una escolarització al CEE Garbí i els centres ordinaris, per tal que puguin gaudir i tenir l'oportunitat de viure l'enriquiment personal que generen aquests espais al voltant de la pràctica esportiva lúdica i formativa. 

Finalment, cal destacar especialment que aquestes iniciatives són possibles gràcies a les sinergies generades a nivell comarcal amb l'Institut Andreu Nin, concretament amb el Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives, amb el qual es treballa prèviament el contingut i funcionament conjuntament en diverses assignatures i, posteriorment, l'alumnat de 1r i 2n curs del Grau col·laboren amb la dinamització  de les jornades.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article