Primàries El Vendrell ja té llista electoral

Aquest dissabte 23 de febrer s’han celebrat les votacions

Actualitat

Primàries El Vendrell ja té llista electoral
Primàries El Vendrell ja té llista electoral

Aquest dissabte 23 de febrer s’han celebrat les votacions per elegir l’ordre en què els candidats de les Primàries del Vendrell constituiran la llista electoral que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Els electors han pogut triar 7 persones dels 13 candidats que es presentaven. Així doncs, la llista final ha quedat ordenada de la següent manera: Josep M Llasat Roig que ha obtingut 351 vots, Jordi Pell Mota amb 236 vots, Josep Mañé Nin amb 225 vots, Anna Solé Ràfols amb 207 vots, Lourdes Garcia Miró amb 203 vots, Oscar Pitarch Salés amb 190 vots, Josep Pérez Pardo amb 189 vots, Josep Bové Bartra amb 175 vots, Tomàs Trillas Mascaró amb 167 vots, Sílvia Dalet Mallol amb 160 vots, Pedro Muñoz Díaz amb 134 vots, Jesús Velasco Gonzalvo amb 108 vots i Anna Pardo Casellas amb 108 vots. L’ordre definitiu de la llista vindrà modificat en els llocs nou i deu per complir la llei de la paritat. La resta de posicions fins a arribar als 21 regidors reglamentaris i els suplents, es completarà amb persones que ja s’han prestat a fer-ho.

Les votacions s’han dut a terme a la Plaça Vella del Vendrell des de les 10 del matí i fins a les 20 h del vespre. En xifres, han votat 404 electors presencialment i 60 electors electrònicament, fet que suma un total de 464 votants.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article