Balanç molt positiu a meitat de temporada del projecte FutbolNet l’Arboç

Per tercer any consecutiu 40 nens i nenes gaudeixen de l’esport amb valors impulsat per la Fundació Futbol Club Barcelona i l’Ajuntament de l’Arboç.

Esports

Imatge d’un entrenament (Font: Aj. de l’Arboç) 
Imatge d’un entrenament (Font: Aj. de l’Arboç) 

 

L’Arboç acull per tercer any consecutiu una de les aules del projecte “FutbolNet, qui té valors guanya”, impulsat per la Fundació del Futbol Club Barcelona conjuntament amb l’Ajuntament. El balanç a meitat de temporada és molt positiu.

 

Cada Dilluns i dijous de les 17:25h a les 18:55h a les pistes de futbol de l’Institut de l’Arboç, els 40 nens gaudeixen de l’esport amb valors. ´FutbolNet´ és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya, d’èxit reconegut en experiències a Colòmbia i a Alemanya. És un mètode innovador que reeduca a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc. 

 

FutbolNet és un projecte esportiu social subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç. Va començar el passat novembre i finalitzarà el proper mes de maig.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article