Ismael Serrano commemora els seus 20 anys a l'Auditori Pau Casals

Aquest dissabte l'Auditori Pau Casals acollirà un dels grans reclams de la programació d'aquest semestre i que, des del primer moment, ha generat molt d'interès. Ismael Serrano, després d'esgotar entrades a Barcelona, Madrid o València, farà aturada a la sala de Sant Salvador per mostrar el seu espectacle, tant compromès com el primer dia.

Actualitat

Ismael Serrano commemora els seus 20 anys a l'Auditori Pau Casals
Ismael Serrano commemora els seus 20 anys a l'Auditori Pau Casals | Fotografia: Cedida

El debut d’Ismael Serrano fa vint anys, amb l’històric Atrapados en azul, va ser tot un revulsiu per a la cançó d’autor en castellà. Ara, el músic de Vallecas bufa les espelmes i celebra 20 anys de la seva carrera.

És un concert acústic, refinat i emocionant, en què el cantautor madrileny repassarà els seus èxits i presentarà noves cançons i versions, amb la sinceritat com a bé més preuat, i cançons que, en aquests temps d’incertesa i convulsió, animen a seguir lluitant.

Mesos després de passar triomfalment per Madrid i Barcelona, amb les entrades exhaurides, i de ser aclamat una vegada més a l’Argentina, Ismael Serrano visita el Vendrell amb el seu repertori alhora íntim i personal, d’abast públic i social: cançó, poesia i compromís.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

ISMAEL SERRANO 'Todavía'

Dia: Dissabte 16 de febrer
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 25 €
Entrada amb descompte: 20 €

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article