Música simfònica, aquest divendres a l’Auditori Pau Casals

La música continuarà sent la protagonista de la programació del Temporada aquest proper divendres 8 de febrer, a l’Auditori Pau Casals, amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae.

Actualitat

Música simfònica, aquest divendres a l’Auditori Pau Casals
Música simfònica, aquest divendres a l’Auditori Pau Casals | Fotografia: Cedida

La batuta mestra de Salvador Mas endinsarà els espectadors en tres compositors essencials per comprendre el romanticisme musical: Schubert, Strauss i Brahms.  

La ‘Inacabada’ és una de les simfonies més interpretades pel misteri que suposa no saber amb certesa per què Schubert no la va acabar, i perquè agrupa totes les característiques de l’època de forma sublim: dramatisme, esperança, il·lusió, tristesa...  

Amb ‘Die Libelle’ es fa perfectament palesa la destresa en l’orquestració de Josef Strauss: és una polka-masurca que parla del vol de la libèl·lula pels jardins vienesos.

La ‘Simfonia núm. 2’ de Brahms es considera que es podria denominar ‘simfonia pastoral’, ja la música dibuixa ambients campestres i una certa nostàlgia de la vida en comunió amb la natura.

Salvador Mas ha estat director titular de l’Orquestra Filharmònica del Würtemberg (Alemanya), de l’Orquestra Simfònica del Limburg de Maastricht (Països Baixos), de l’Orquestra Simfònica i del Cor del Musikverein de Düsseldorf (Alemanya), de l’Orquestra de Cambra d’Israel i de l’Orquestra Ciutat de Granada.

Les entrades pel concert a l’Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

Intèrprets:

Salvador Mas, director

Orquestra Simfònica Camera Musicae

Repertori:

Simfonia núm. 8 ‘Inacabada’, D 759, F. Schubert 

Die Libelle, op. 204, J. Strauss

Simfonia núm. 2, op. 73, J. Brahms

SALVADOR MAS & OCM

Dia: Divendres 8 de febrer

Lloc: Auditori Pau Casals

Hora: 20.30 h

Entrada: 17 €

Entrada amb descompte: 13 €

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article