El Festiuet se celebrarà a El Vendrell

Els organitzadors del Festiuet asseguren que tenen el suport d’un altre ajuntament, que desvetllaran pròximament, per celebrar-ne una nova edició

Actualitat

Valls ha acollit el Festiuet en dues edicions.
Valls ha acollit el Festiuet en dues edicions. | Fotografia: Cedida

El Festiuet ha anunciat en una nota a Facebook que marxa de Valls i que ja té un nou emplaçament.  En aquesta nova etapa, els organitzadors del Festiuet apunten: “Comptem amb el total suport de l’Ajuntament de la nova localitat, que desvetllarem pròximament”. Segons algunes informacions el nou emplaçament seria el Vendrell.

En l’esmentada nota, s’assegura que “des d’un bon principi, com a vallencs, la intenció de l’organització ha estat que Valls fos el lloc estable on realitzar el festival, per ampliar així el panorama cultural, musical i l’oferta d’oci de la nostra ciutat”.

El motiu de marxar de Valls, segons la nota a Facebook, és “la mancança de suport, en moltes ocasions, i la sensació de poca valoració com a festival per part de l’Ajuntament de Valls durant les dues edicions anteriors, han ajudat a prendre aquesta decisió, que d’una part ens entristeix, però a la vegada se’ns presenta com una oportunitat per créixer”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article