L’Arboç substituirà l’actual enllumenat públic per un de nou més eficient de tecnologia led

Un cop finalitzada tota la instal.lació, l’estalvi energètic serà superior al 80% referent al consum actual amb una rebaixa de la factura elèctrica per a l'Ajuntament al voltant dels 100.000 €/any.

Actualitat

L’Arboç substituirà l’actual enllumenat públic per un de nou més eficient de tecnologia led
L’Arboç substituirà l’actual enllumenat públic per un de nou més eficient de tecnologia led | Fotografia: Cedida

L’Arboç ha començat a substituir l’actual enllumenat públic per un de nou de tecnologia led molt més eficient. Es tracta d'un projecte de gran abast en 3 fases que permetrà renovar completament l’enllumenat públic actual de la vila per mitjà d’una moderna instal·lació de llums LED. De fet, ja s'ha realitzat la primera fase de la instal·lació a la zona de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer que és aproximadament un 10% del nou enllumenat a instal.lar.

Aquest nou sistema d’enllumenat augmenta notablement la seva eficiència amb moltes menys avaries i manteniments. A la vegada, el seu consum energètic és notablement inferior a la bombeta normal, del 80%, estimant que un cop reemplaçat tot l’enllumenat actual per leds, l’estalvi anual municipal serà d’uns 100.000€.

A més, el nou enllumenat led ofereix una llum més brillant, blanca i nítida millorant notablement la visibilitat nocturna i inclou un sistema de telecontrol que permet regular la potència segons l'hora de la nit que sigui, millorant l'eficàcia i reduint la contaminació lumínica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article