El Vendrell C.E. Presenta els seus equips

Els de vermell enceten oficialment la temporada 2018-2019

Esports

El Vendrell C.E. Presenta els seus equips
El Vendrell C.E. Presenta els seus equips

Rafael Pinedo, directiu de la FCF i sotsdelegat FCF a Tarragona, acompanyat d’en Toni Cansino, sotsdelegat FCF al Baix Penedès han assistit a la presentació dels equips del Vendrell C.E.

El municipal del Vendrell ha estat l’escenari on els jugadors han estat nomenats un a un, a mida que familiars i aficionats aplaudien la seva entrada al camp de joc.

Un cop tots els jugadors han estat presentats s’ha llegit el ‘Manifest del Món de l’esport per a l’eliminació de la violència envers les dones’, escenificant el compromís de l’entitat per eradicar aquesta xacra social.

El president Jaime Robles s’ha dirigit als assistents instant-los a gaudir de l’experiència dels seus fills al futbol, sense prevaler cap valor més, respectant la tasca dels entrenadors.

Per la seva part, Rafael Pinedo, ha posat en relleu la tasca del club per seguir prioritzant la formació de les persones, i agraint l’esforç que també fan tots els que acompanyen els jugadors jornada rera jornada.

Ha tancat el torn de paraules Toni Cansino qui ha també felicitat el club per la seva tasca i ha encoratjat el president i la seva junta directiva a seguir treballant per millorar.

Un cop finalitzats els parlaments, els jugadors s’han agrupat per fer-se una foto de família.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article