El Bàsquet Arboç ja llueix la placa del 75è Aniversari

Dissabte, en un acte on van assistir vàries autoritats de la Federació Catalana de Basquetbol, es va lliurar la placa commemorativa dels 75 anys al club del Penedès.

Esports

El Bàsquet Arboç ja llueix la placa del 75è Aniversari
El Bàsquet Arboç ja llueix la placa del 75è Aniversari | Fotografia: Cedida

Dissabte 1 de desembre serà un dia que el Bàsquet l’Arboç no oblidarà en la seva història. Durant tota l’any han estat celebrant la gran fita d’arribar als 75 anys promocionant el basquetbol entre la població arbocenca, i la cirereta del pastís i gran final de festa va ser el reconeixement de la Federació Catalana de Basquetbol fent entrega de la placa per fer constància tota aquesta trajectòria. 

El President de l'FCBQ, Joan Fa, va estar present acompanyat pel President de l’RT Tarragona, Joan Cortina; el Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana; i el cap de serveis de l’RT Tarragona, Enric Rovira. La representació va poder gaudir d’una visita al principal punt de turisme del poble, la còpia de la mítica 'Giralda' sevillana. 

Un cop al pavelló, la directiva en ple del Bàsquet l’Arboç va acompanyar la representació en l’exposició dels 75 Anys del bàsquet arbocenc. Un recorregut molt interessant per tota aquesta història amb moltes fotografies i anècdotes. L’alcalde de la localitat, Joan Sans, va unir-se a l’acte just per fer lliurament de la placa d’aquest aniversari  que va servir per tancar una tarda històrica pel conjunt taronja. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article