L’Arboç commemora aquest proper diumenge 2 de desembre el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L’Ajuntament referma el compromís municipal envers aquest important col·lectiu amb un seguit d’actes.

Actualitat

Cartell promocional del Dia Internacional de la Discapacitat.
Cartell promocional del Dia Internacional de la Discapacitat. | Fotografia: Ajuntament de l'Arboç

El dia 3 de desembre va ser designat l’any 1992 per l’Assemblea General de les Nacions Unides com el  Dia Internacional de les persones amb discapacitat. La discapacitat és una condició que afecta al nivell de vida d’un individu i que consisteix en el patiment d’una deficiència física o mental, com la discapacitat sensorial, cognitiva, intel·lectual, la malaltia mental o varis tipus de malalties cròniques. El Dia Internacional de les persones amb discapacitat és una jornada per impulsar mesures orientades a la constant millora de la situació d’aquest col·lectiu i a la consecució de la igualtat d’oportunitats i a la integració en la societat de les persones amb discapacitat.

L’Ajuntament de l’Arboç és una institució compromesa amb la participació i igualtat plena de totes les persones que formen la nostra societat, i és per aquest motiu que el proper diumenge 2 de desembre ha programat tot un seguit d’actes per commemorar aquest dia i refermar el compromís municipal envers aquest important col·lectiu.

A les 11 del matí, la Rambla Gener es convertirà amb una gran ludoteca a l’aire lliure amb els jocs tradicionals de gran format cedits per Jove Baix Penedès. Seguidament, la Batucada Petafort Percussió del Vendrell farà sentir els seus ritmes pels carrers de l’Arboç en una animada cercavila. I finalment, a les 12 del migdia a la Rambla Gener tindrà lloc la llegida del manifest.

Tots els actes són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç i l’Ajuntament de Bellvei, amb la col·laboració de Jove Baix Penedès, Batucada Petafort Percussió, la Fundació Santa Teresa i el Club Esportiu Garbí del Vendrell. 

L’Ajuntament de l’Arboç desitja fer constar el seu més sincer agraïment a totes les institucions i col·lectius que han col·laborat per fer possible aquesta jornada festiva; en especial a la Batucada Petafort Percussió que actuarà de manera totalment gratuïta i desinteressada.

Imatge: Cartell promocional del Dia Internacional de la Discapacitat (Font: Aj. de l’Arboç)
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article