Presentació del CF l'Arboç

Els del Baix Penedés presenten els equips per la temporada 2018-2019

Esports

Presentació del CF l'Arboç
Presentació del CF l'Arboç | Fotografia: Cedida

El Vicepresident de la FCF i delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, acompanyat del directiu Rafael Pinedo, del delegat al Baix Penedès, Toni Cansino, del delegat del Tarragonès, Diego Ávila, i d’en Josep Anton, delegat a l’Alt Camp han assistit a la presentació dels groc-i-negres.

Els jugadors han format a la gespa davant d’una graderia plena de familiars en un ambient molt festiu, que també ha contat amb exhibició de taekwondo per part del club de la localitat.

El torn de parlaments ha estat encetat pel president de l’entitat Adriano Bayona, que ha volgut reiterar la vocació del club com a formador de valors i de l’esperit no competitiu de l’entitat, més centrar en formar persones que no jugadors.

L’ha seguit el vicepresident FCF Josep Vives, que ha volgut felicitar el club per la seva aposta en valors i ha recordat que el compromís amb els mateixos és conjunt, posant emfàsi en les campanyes que tira endavant la FCF.

El tancament dels parlaments ha estat a càrrec de l’alcalde arbocenc Joan Sans, acompanyat del regidor d’esports Miguel Angel del Rio, que ha volgut destacar la tasca de tots els components de l’entitat, així com desitjar la millor de les temporades.

L’acte ha finalitzat amb la foto de grup de tots els jugadors del club.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article