L’Arboç celebrarà la 1a Cursa-Pedalada BTT el 16 de desembre de 2018

Una nova prova esportiva que cerca promocionar aquest popular esport al territori i situar l’Arboç al mapa d’esdeveniments esportius amb pedals.

Esports

Imatge d’exemple d’un corredor BTT.
Imatge d’exemple d’un corredor BTT. | Foto: Aj. de l’Arboç

L’Arboç estrenarà el diumenge 16 de desembre la primera Cursa i Pedalada BTT a l’Arboç. Un nou esdeveniment esportiu que cerca potenciar aquest popular esport al territori i situar l’Arboç al mapa d’esdeveniments esportius amb pedals. L’organització d’aquest nou esdeveniment corre a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la inestimable col.laboració del Club Esportiu l’Arboç, la Diputació de Tarragona, la botiga Bike Llorenç de l’Arboç i Moziatex.

Aquesta primera edició estarà limitada a 400 participants que podran realitzar un circuit curt de 21 km o un de més llarg de 33 km. La sortida serà conjunta i els participants tindran un temps màxim de 3:30h per a realitzar el circuit.

Les inscripcions es podran fer online a www.athleticevents.net o presencialment a la botiga BIKE Llorenç situada a la Via Augusta, número 4 de l’Arboç. Tots els participants rebran una bossa oficial de la cursa que inclourà: samarreta tècnica, avituallament, entrepà de botifarra i beguda a l’arribada per a qui vulgui.  Opcionalment es podrà adquirir la dessuadora oficial. Els preus de les inscripcions per a les dues curses és el mateix i varien en funció de la data d’inscripció:

PREUS:  

INSCRIPCIONS AMB SAMARRETA TÈCNICA

Inscripcions fins el 05.12.2018: 15,00€  

Inscripcions del 6.12.2018 al 12.12.2018: 17,00€                         

Inscripcions el dia abans de la cursa/pedalada: 20,00€ ( limitades i samarretes fins exhaurir existències )

INSCRIPCIONS AMB SAMARRETA TÈCNICA + DESSUADORA

PROMOCIÓ ESPECIAL: (100 primeres): 18,00€ (entre les dues curses)

Inscripcions de la 101 fins la 200 primeres: 20,00 € (entre les dues curses)

Inscripcions posteriors: 25,00€  (de la 200 a la 400)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article