Exposició dels 20 anys del Concurs de fotografia del Vendrell a la Sala Portal del Pardo

El proper divendres 2 de novembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “20 anys del Concurs de fotografia del Vendrell”.

Actualitat

Exposició dels 20 anys del Concurs de fotografia del Vendrell a la Sala Portal del Pardo
Exposició dels 20 anys del Concurs de fotografia del Vendrell a la Sala Portal del Pardo | Fotografia: Cedida

Ja fa 20 anys que la gent de la nostra comarca copsa, amb les seves càmeres de fotos, el patrimoni del Baix Penedès. Són tants anys que algunes de les imatges ja són històriques, perquè ens mostren algun element que, malauradament, ja no existeix. Així perdurarà en la imatge i en el nostre record.

Durant la història d’aquest certamen, iniciat pel Museu Arqueològic del Vendrell, 381 concursants han presentat un total de 987 fotografies, 60 de les quals han estat premiades.

Aquestes fotos premiades són les que es presenten en aquesta exposició, en què es podrà apreciar la gran diversitat d’edificis, paisatges, botigues, elements arquitectònics, escales, finestres, camins, masos i masies, etc. que constitueixen el patrimoni de la comarca del Baix Penedès.

L’exposició es podrà visitar fins al 2 de desembre de 2018, de dimarts a dissabte, de 17 h a 20 h, i dissabte, diumenge i festius, d’11 h a 14 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article