Arriba l'última cita castellera dels Nens del Vendrell, Sant Zacaries, un diumenge assenyalat i molt important per als castellers de la capital del Baix Penedès, ja que és la seva última Diada de la temporada.

Enguany s'han organitzat diverses activitats prèvies a aquesta data perquè la colla pugui tancar aquesta temporada de la millor manera possible.

Actualitat

Arriba l'última cita castellera dels Nens del Vendrell, Sant Zacaries, un diumenge assenyalat i molt important per als castellers de la capital del Baix Penedès, ja que és la seva última Diada de la temporada.
Arriba l'última cita castellera dels Nens del Vendrell, Sant Zacaries, un diumenge assenyalat i molt important per als castellers de la capital del Baix Penedès, ja que és la seva última Diada de la temporada. | Cedida

Per començar, divendres nit, després de l'assaig general, es farà un concert amb els John's Lemon DJ a la plaça de les Garrofes, esdeveniment coorganitzat amb La Farmàcia. Per al dissabte s'han preparat activitats per a tot el dia. Al matí, d'11:30 h a 13 h, al local d'assaig, obert a tothom, es farà la presentació del llibre "Castells, una història d'èxit", escrit per Miguel Botella, fundador dels Castellers de Sants, expresident de la coordinadora de castells (CCCC). Un cop finalitzada la presentació es farà un vermut. A la tarda, a partir de les 17 h, també al local, es faran activitats per als més petits organitzades per l'equip de canalla de la colla, amb un berenar al Bar dels Nens. Tot seguit, de 18 h a 20:30 h, es farà un karaoke, però aquest tindrà un plus de diversió: per poder participar s'ha d'assistir disfressat. El diumenge de Sant Zacaries començarà ben d'hora, a les 8 h, amb matinades. Tot seguit, a les 10 h, es farà un esmorzar popular de la mà dels CUINENS. I després, a les 11:50 h, es farà el pilar en homenatge a Jan Julivert que finalitzarà amb una cercavila fins a plaça Vella. A les 13 h s'iniciarà l'actuació que, com cada any, comptarà amb un castell de dones i un pilar de canalla. Un cop finalitzada la Diada, es farà el dinar de Sant Zacaries.

A més de tot aquest seguit d'activitats, la tècnica de la colla ha decidit modificar els assajos de dimecres i divendres amb proves especials per, així, poder tancar també els assajos de forma diferent, més emocionant: dimecres es farà un assaig de proves de futur i divendres es farà assaig de Tripleta Màgica.

Els Nens del Vendrell tanquen una temporada més, i aquesta en concret no ha estat gens fàcil per a ells. Tot i això, amb constància, demostrant tot el seu coratge i fent molta cohesió de colla, l'han finalitzat amb un gran nombre de molt bons castells, fins i tot sent, alguns, els primers de la seva història.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article