L’Arboç ofereix un taller pràctic gratuït per aprendre a apreciar l’art pictòric

El taller gratuït serà impartit pel prestigiós pintor arbocenc Joan Tuset

Actualitat

Cartell promocional del taller pràctic de Joan Tuset.
Cartell promocional del taller pràctic de Joan Tuset. | Ajuntament de l’Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç ofereix un taller pràctic que sota el títol “Com aprendre a mirar un quadre” aportarà a tots els inscrits les eines bàsiques per apreciar les tècniques i poder valorar el nivell artístic i el simbolisme de l’art pictòric. Tal com ha declarat el pintor arbocenc Joan Tuset, que dirigirà el taller, no només mirar, sinó saber veure el llenguatge pictòric que amaga cada obra.
El taller tindrà lloc a l’Auditori Municipal els dimarts 6, 13, 20 i 27 de novembre de les 19h a les 20h. El taller pràctic constarà de 4 sessions d’una hora de durada, és gratuït i les places són limitades. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se, fins el 30 d’octubre, al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l’Arboç. 
Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i finançada pel consistori i pel Departament de territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a través del Projecte d’Intervenció Integral al Nucli Antic, o Pla de Barris, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article