Berto Romero dóna el tret de sortida a la programació del segon semestre del TÀG

El proper dijous 3 d’octubre, a les 22 h, s'inicia la temporada del segon semestre del 2013 del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) amb la visita de l’humorista Berto Romero que presentarà el seu nou espectacle Sigue con nosotros.

Berto Romero estava travessant una etapa complicada perquè la fama li havia pujat al cap, pels traumes que arrossegava des de petit pel seu aspecte físic i per la tempestuosa relació amb la seva família. Diguem-ho clar: no estava bé.

Però Berto ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està assolint la maduresa. A punt de fer quaranta anys, creu que ha après algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres. Ha superat els complexos i traumes del passat, i tot indica que n’està desenvolupant d’altres. D’altra banda, continua obstinat a cantar, a ballar i a explicar la seva vida i la dels altres.

Les entrades es poden adquirir a un preu únic de 18 euros, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com <http://www.telentrada.com/> ), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article