Les Cadet-Juvenil i les Aleví-Infantil “A” comparteixen el cap de setmana

Aquest passat cap de setmana ha estat intens pel que fa al futbol femení de la UE Tancat, on les noies d'Andrés Cala i Ricard Guardiola de l'aleví-infantil "a" i del cadet-juvenil, van desplaçar-se fins a Mataró el dissabte 21 de setembre per disputar un partit amistós amb la UD La Cirera.

Pares, mares, familiars, tècnics i jugadores, van viatjar amb autocar fins a Mataró per seguir l'estela d'aquesta pretemporada i escalfar motors per la temporada que començarà la primera setmana d'octubre.  Els dos equips van viure un gran matí en comunió.

Les primeres en jugar, van ser les noies de l'ALEVÍ-INFANTIL, a  al camp del CF Salesians on van imposar-se a LA CIRERA per 0 a 7 amb un bon treball en equip i on es va poder veure el gran nivell que tenen totes elles i les noves incorporacions d'enguany. Un cop finalitzat aquest partit, les cadets-juvenils van desplaçar-se fins al camp de la UD La Cirera (junt amb la resta de jugadores de l'aleví-infantil i familiars) per disputar el primer partit de la pretemporada.

Tot i el resultat (3-0) les noies de Guardiola i Cala van donar una bona sensació d'equip, on aquest partit era el primer partit que disputaven com a F11 i tot l'equip junt.  El fet de jugar a F11 era la novetat per totes elles ja que es tracta d'un equip nou i on cal treballar per anar-se fent fort.   Tot i perdre per 3 a 0,  van donar molt bona sensació i perfectament es podia haver marxat del partit amb un 2 a 2 al marcador. La darrera ocasió de l'encontre la va tenir Blanca que va estavellar-se al travesser de la porteria rival.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article