Lliga de Pàdel tardor 2013 al Club Tennis Vendrell

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitza la competició al CECT Vendrell de l'octubre al desembre

Les instal·lacions del Club Tennis Vendrell, cedides pel Patronat Municipal d'Esports acolliran la propera lliga de pàdel de tardor a partir d'octubre fins a finals de desembre. Hi haurà quatre grups, dividits en masculí or, masculí plata, femení matins i femení tarda, i cada parella jugarà un partit setmanal.

Els horaris seran de tarda en tots els casos exceptuant el grup femení de matins, de dilluns a divendres de 19:00 a 20:30h i de 20:30 a 22:00h.

Les inscripcions estan obertes fins el 9 d'octubre a la recepció del Club de Tennis Vendrell. El preu per participant és de 12€ pels socis del Vendrell Pàdel Club i pels abonats al Patronat Municipal d'Esports, i de 15€ per la resta de jugadors.

El pagament del lloguer de pista i la llum (en cas de ser necessària), no entra dins el preu d'inscripció a la lliga, però té un descompte d'un euro l'hora. Per tant, s'hauran d'abonar 3€ per jugador pel terreny de joc i 5€ entre els quatre jugadors per pagar la llum de la pista. Els abonats al Patronat gaudeixen dels descomptes habituals en el lloguer de pista.

Tot i així, cal remarcar que el preu de la inscripció sí que inclou una pòlissa d'assegurança esportiva per qualsevol esdeveniment organitzat pel Consell Esportiu del Baix Penedès durant la temporada 2013/14.

En cas de no tenir parella per fer la inscripció, hi ha la possibilitat de posar-se en contacte amb el CEBP o el Vendrell Pàdel Club per trobar un company de joc de nivell similar.

Cal esmentar que el Patronat Municipal d'Esports del Vendrell, l'Ajuntament del Vendrell i Base: Esports Picnic col·laboren en l'organització d'aquest esdeveniment.

Per més informació us podeu dirigir al Club de Tennis Vendrell, el Vendrell Pàdel Club i al Consell Esportiu del Baix Penedès (626 141 322, www.cebp.cat o clubtennisvendrell@gmail.com)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article