El Museu Deu amb el Dia Mundial de l’Alzheimer

Per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, aquest divendres el Museu Deu acollirà el concert “Jazz tast”, a càrrec del grup Saün, organitzat per l’AFAVC, Associació de familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències del Vendrell i comarca. El concert serà a les vuit del vespre a la sala de les catifes del Museu.

Saün neix de la trobada entre el guitarrista Xavi Díaz i la vocalista Sussi Castellet, que s’uneixen a la recerca d’un so elegant amb una base de veu i guitarra, a la qual, en ocasions especials, sedueix l’aportació del saxo de Sergi Castán i la percussió de Jordi López, creant un color musical especial en format de quartet.

El divendres al Museu Deu presenten “Jazz tast”, un viatge de llarg recorregut a través del s. xx que s’endinsa en estils diversos, des dels clàssics estàndards de jazz, boleros o bossa fins a pinzellades més modernes, sempre amb arranjaments originals, creant atmosferes i ambients únics.

La celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer inclou també, el dia 21 de setembre, una caminada solidària i una conferència. La programació es pot consultar al web de l’Ajuntament del Vendrell.

Tant l’Associació com les entitats que hi col·laboren confien a comptar amb la presència de força públic als diversos actes previstos per donar suport i visualitzar així la lluita que dia rere dia és present en el si de moltes famílies de la comarca.

L’entrada al concert és gratuïta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article