Aprovada per unanimitat la proposta de reconeixement de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Vendrell

El regidor de Protecció Civil, Jaume Escarré, ha presentat al Ple de la Corporació Municipal del dia 17 de setembre la proposta de reconeixement de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Vendrell, que ha estat aprovada per unanimitat.

L’associació, que s’ha creat aquesta primavera, està formada inicialment per onze voluntaris que majoritàriament provenen ja del món del voluntariat. Concretament de la defensa forestal i del món sanitari. Des de l’inici d’estiu, els voluntaris han rebut formació en tasques de prevenció d’incendis, com a equip de primera intervenció per poder atendre les necessitats dels actes amb pirotècnia del municipi.

L’associació farà tasques de recolzament logístic principalment en els esdeveniments de gran participació de públic, esdeveniments pirotècnics i aquells que es consideri necessari per millorar el decurs dels actes, tant des del punt de vista de l’organització, com de la preservació de la seguretat dels ciutadans que hi participin.

Així mateix, el Ple de la Corporació ha aprovat iniciar els tràmits per formalitzar l’entitat al registre de voluntaris de protecció civil de la Direcció General del Departament d’Interior i demanar la formació per a voluntaris que imparteix l’àrea de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article