Comença la nova temporada a les instal·lacions esportives municipals

El Patronat Municipal d’Esports del Vendrell ja ho té tot a punt per iniciar una nova temporada i les noves activitats físiques i aquàtiques que es duran a terme a partir d’ara a les instal·lacions municipals de l’avinguda Camp d’Esports i del carrer Doctor Robert.

Aquesta temporada s’ofereixen prop de 90 activitats adreçades a totes les franges d’edat, des de petits fins a gent gran, i estan dirigides per professionals qualificats.  A més, per inici de temporada ofereix una promoció de 2x1 per a noves inscripcions.  Fins al 30 de setembre, si s’apunten dos nous abonats només pagaran el 50% de la matrícula i de la quota de setembre.

Segons el regidor d’Esports, Sergi Teruel, “des de l’Ajuntament volem fer possible que tothom que ho desitgi pugui fer esport al Vendrell. Per això intentem oferir preus reduïts i tarifes especials per a jubilats, aturats, discapacitats, nens i joves”.

Noves activitats
Una de les novetats és el Cross-Fit, una activitat on es prepara tot el cos per superar grans esforços físics, enfortint i tonificant la musculatura i augmentant notablement la capacitat cardiovascular.
Una altra de les novetats és el Nat-To, una activitat adreçada a un públic que està acostumat a practicar la natació regularment. També s'han programat sessions de Body-Power, adreçades a un públic acostumat a l'entrenament diari i que busca un sistema d'entrenament alternatiu a la sala de fitness. I el Professional-Indoor, una proposta adreçada a totes aquelles persones que practiquen el ciclisme de carretera o muntanya, professionalment o com a afició.  Finalment, la dansa del ventre és ideal per a qualsevol dona, no importa quina sigui la seva edat, coordinació física o talla.

Activitats aquàtiques
Pel que fa a les activitats aquàtiques, les dues piscines cobertes ofereixen cursets de natació i altres activitats d’aigua .  Hi ha cursos de natació infantils, tots els dies de la setmana, de les 17 a les 20 h, des dels 5 mesos als 14 anys. Les inscripcions estan obertes fins el 25 de setembre i els preu d’un dia a la setmana és de 25€/mensuals, i 2 dies a la setmana 40€ /mes. El Patronat Municipal d’Esports també ofereix cursos de natació, per adults, gent gran i embarassades.

Per més informació i inscripcions, els interessats es poden dirigir a qualsevol de les dues instal·lacions esportives municipals, la de l’avinguda Camp d’Esports o les del C/ Doctor Robert.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article