Actes del Dia Mudial de l'Alzheimer 2013

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’AFAVC, Associació de familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències del Vendrell i comarca, ha programat tot un seguit d’actes.

El divendres 20 de setembre hi haurà un  Concert a càrrec de Saün, amb “Jazz Tast” a les 20 h al Museu Deu. Saün neix de la trobada entre el guitarrista Xavi Díaz i la vocalista Sussi Castellet, que s'uneixen a la recerca d'un so elegant amb una base de veu i guitarra, a la qual, en ocasions especials, sedueix l'aportació del saxo de Sergi Castán i la percussió de Jordi López, creant un color musical especial en format de quartet.

El diumenge 22 de setembre hi haurà la  Caminada solidària, que sortirà a les 9 h de la plaça Nova per arribar als jardins de Santa Maria del Mar, on s’esmorzarà abans de tornar al Vendrell. Aquest any hi ha novetats: el grup dels Ganàpies Penedits s’ha adherit a la sortida i, a més, el primer tram es farà conjuntament amb l’Institut d’Estudis Penedesencs, que organitza una visita guiada per la mítica Via Augusta romana. L’aportació és de 10 € i inclou samarreta commemorativa i esmorzar, i els tiquets es podran adquirir fins el dia 21 de setembre a les oficines del Centre d’Iniciatives i Turisme (CiT) o el mateix diumenge a la plaça Nova.

La samarreta conmemorativa d’aquest any és un petit homenatge a Ton Bassó, i ha estat dissenyada per Carol Cubota.

El darrer acte serà la conferència "Com cuidar el cuidador de pacients amb malalties neurològiques", a càrrec de la Dra. Jaci Molins Roca, el divendres 4 d’octubre a les 19 h al Centre cívic L’Estació del Vendrell. Jaci Molins, és metge-coach, psicoterapeuta familiar i escriptora. Segons la Dra. Molins, "sovint les coses més òbvies no són les més fàcils de dur a la pràctica: aprendre a cuidar-se per poder afrontar la tasca diària de tenir cura d'un familiar malalt. Amb el coaching-salut descobrireu el camí per aconseguir-ho."

Carretera de Barcelona, 12 (Centre de dia Anna Serra)
CP 43700 El VendrellTel.: 653 499 034
A/e: a HYPERLINK "mailto:favc@hotmail.com" favc@hotmail.com
CIF. G43843309
Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article