Dinovena edició del torneig de tennis taula Memorial Josep Ramon Costas

Diumenge  28 de Juliol es va celebrar la dinovena edició del nostre torneig de tennis taula Memorial Josep Ramon Costas,  enmarcat com un dels opens d'estius federats amb més tradició del panorama català.  El Pabello de Santa Maria del Mar de Coma-ruga va aplegar  vora una vuitantena de palistes d´arreu del territori català, espanyol  i forani.
 
Durant el matí es va desenvolupar la fase de grups, on els  quatre primers classificats de cada grup acccediren a la Fase final,  els millors jugadors van disputar la fase final a eliminatòria directe. Els principals caps de sèrie accediren a semifinals sense sorpreses. Destacar la classificació del Infantil Joan Masip, actual campió de catalunya de la seva categòria, que es va desfer a quarts de final del jugador del Borges Albert Soler.  Els altres semifinalistes van ser Diogo Pinho actual jugador del AST Miramas francés i per l´altre banda del quadre el Jove jugador Marc Caymel del CTT Burdeux francés i el sitgetà, coneixedor i guanyador en vàries ocasions del nostre Torneig, Oriol Monzó.

La primera semifinal entre la revelació del torneig Joan Masip i el portugués Diodo Pinho va caure sense gaires problemes per aquest segon, Diogo va fer valer la seva superioritat i experiència en categòries més altes i es va desfer per un clar 3 a 0.  La segona semifinal va estar força més disputada i l´Óriol Monzó va haver de suar de valent per guanyar amb en Marc Caymel per un 3 a 1,  amb els últims sets molt ajustats. La final la van disutar els dos jugadors amb més ranking actual estatal i amb més trajectòria, Diogo Pinho de 22 anys va desplegar tot el seu potencial físic i tècnic i va vèncer al jugador català del Borges, Oriol Monzó,  per un clar 3 a 0.

Premis a part, destacar els millors classificats locals, en Marc Carnicer coma millor classficat local, Manel Diaz com a segon millor classificat local i per últim en Ricard Martin cm a tercer millor local.

Resum Podi Absolut
1r Classificat Diogo Pinho (ASTT Miramás Francés)
2n Classificat Oriol Monzó ( CTT Borges)
3r Classificat Marc Caymel ( CTT Burdeaux Francés)
4t Classificat Joan Masip ( CTT Igualada)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article