202 atletes participen a la cursa de Sant Vicenç

202 atletes participen a la cursa de Sant Vicenç

Moment de la carrera arribant a la meta
Moment de la carrera arribant a la meta

El passat dissabte 10 d’agost a les 7 de la tarda va tenir lloc la 27a Cursa Popular de Sant Vicenç de Calders, organitzada dins dels actes de la Festa Major d’Estiu que s’ha celebrat durant aquests dies. Hi va haver una gran participació amb 202 corredors, un augment considerable respecte l’any anterior.

 

La cursa es convoca per a tres categories. La primera és pels nascuts del 2004 en endavant i fan un recorregut pels carres del poble de 350 metres; La segona categoria, pels nascuts del 1999 al 2003, fan una volta al circuit, que té una distància d’uns 2 quilòmetres i 500 metres i la tercera, oberta a tothom i que va reunir fins a 120 corredors a la línia de sortida. Els corredors d’aquesta categoria han de fer 2 voltes al circuit preparat pels carrers i camins propers al poble de Sant Vicenç de Calders. Aquest fa una distància total de 5 Kms.

 

Els tres primers classificats de cada categoria tant masculí com femení, van tenir el seu trofeu de guanyadors i la resta de participant, una medalla de participació com a recordatori de la Cursa.

 

Aquesta Cursa Popular de Sant Vicenç, està organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Vicenç de Calders i els Corredors de Fons del Vendrell, amb la col—laboració de l’Ajuntament del Vendrell, el Patronat Municipal d’Esports i el Consell Esportiu del Baix Penedès.

Categoria sènior
Categoria infantil
Categoria Aleví

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article