Tot a punt pel XIII Torneig Salva Ribas

Avui dimarts 6 d'agost, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell,  s’ha fet la presentació oficial del XIII TORNEIG "in memoriam" SALVA RIBAS, que enguany es celebrarà entre els dies 24 i 25 d'agost.  El torneig, organitzat per l’Associació Esportiva Salva Ribas, s’ha consolidat ja com un referent esportiu a la comarca i arreu de Catalunya.

La roda de premsa de presentació ha comptat amb l’assistència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el primer tinent d'alcalde, Benet Jané, el regidor d'esports, Sergi Teruel, membres de la junta de la secció de futbol del CE Vendrell, Eduard Montblanc (president) i Valentí Casellas, així com  Salvador Ribas i Antonio Nicolás com a membres de l'entitat organitzadora.
Antonio Nicolás, ha destacat que l’edició d’enguany del Torneig  es disputarà al Camp Josep Bové del CE Vendrell, amb motiu del centenari d’aquesta entitat vendrellenca.  A més, com a novetat, i d’entre altres sorpreses, el torneig d’enguany inclourà el sorteig d’unes botes signades pel jugador del FC Barcelona, Leo Messi.

Durant el matí dels dies 24 i 25 es disputarà un torneig entre 8 equips de la comarca de la categoria benjamí i prebenjamí, mentre que a les tardes tindrà lloc el plat fort de l’esdeveniment amb un quadrangular de la categoria juvenil, en què hi prendran part el RCD Espanyol, el FC Damm, el Club Gimnàstic de Tarragona i la Selecció Comarcal del Baix Penedès.

Els horaris dels partits són els següents:
DISSABTE 24 D'AGOST:
BENJAMINS  i  PREBENJAMINS
11h  -   C.E.VENDRELL  -  CE SANTA OLIVA
12h  -   EFB CALAFELL  -  U.E.TANCAT

JUVENILS
17h  -  GIMNÀSTIC T.  -  CF DAMM
19h  -  RCD ESPANYOL  -  S.C. BAIX PENEDÈS
 
DIUMENGE 25 D'AGOST:
BENJAMINS  i  PREBENJAMINS
11h -   3r i 4t
12h -   FINAL

JUVENILS
17h  -  3r i 4t
19h  -  FINAL

Durant la presentació, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer i el regidor d'esports, Sergi Teruel, han recordat la figura del jove jugador Salva Ribas, la seva trajectòria i el seu llegat esportiu. Alhora, han destacat la importància que en aquest torneig hi participin cada any els equips en què havia jugat Salva Ribas: la DAMM, el RCD Espanyol, el Gimnàstic de Tarragona, així com una selecció del Baix Penedès.

L'alcalde del Vendrell també ha volgut ressaltar la importància que el Torneig es disputi de forma alternativa al Camp Josep Bové del CE Vendrell i al Camp Municipal de la UE Tancat, ja que aquest fet demostra l’harmonia que existeix entre ambdues entitats, que comparteixen l’objectiu de treballar per difondre l’esport, i especialment,  l’esforç que posen en els equips de la base. Segons l’alcalde, aquesta és la millor manera d’homenatjar Salva Ribas.

Per part del CE Vendrell, Eduard Montblanc ha agraït a l'organització el fet de voler celebrar aquesta 13a edició al Camp Josep Bové coincidint amb l'any del centenari del club.

Per a més informació: Àrea de Comunicació, tel. 977 16 64 62 / 71.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article