Una persona ferida d’arma blanca en una baralla al Vendrell

El dissabte 3 d’agost, al voltant de les 4 de la tarda, es va produir una violenta baralla d’arma blanca al carrer de les Hortes, pràcticament a tocar del carrer Sant Magí.

Segons ha transcendit, per causes que es desconeixen, cinc persones, tres magrebines i dues colombianes, van discutir a la perruqueria Hakim, situada al paral·lel carrer dels Rabassaires. En arribar al carrer de les Hortes, gairebé a tocar del carrer Sant Magí, un dels colombians va treure una arma blanca i li va clavar quatre ganivetades a un dels magrebins, tres al pit i una al costat esquerre, a prop del cor. El magrebí va caure al terra sagnant abundantment mentre els altres van fugir.
Els veïns que des de casa van poder veure-ho, van alertar immediatament als Mossos d’Esquadra, que van ser els primers en arribar. Gràcies a la ràpida intervenció dels Mossos d’Esquadra, van aconseguir atrapar l’altre colombià, el qui no va intervenir en les ganivetades, i el van interrogar allí mateix sobre els fets i l’autoria dels mateixos. Una ambulància va traslladar al ferit a un centre hospitalari.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article