Diada a Bonastre i prèvia de FM dels Nens del Vendrell

Diumenge passat els Nens del Vendrell van actuar a Bonastre amb motiu de la seva Festa major, aquest cop acompanyats per la Colla dels Xiquets de Tarragona.

En un horari poc habitual, les 18.30 h, els de la camisa vermella afrontaven la Diada prèvia a la seva Festa Major amb la mentalitat de no arriscar gens sabent que en cinc dies es jugaven tot davant a la seva vila per la festivitat de Santa Anna.

Per aquest motiu tampoc van se capaços d’arrossegar molts castellers fins al petit municipi del Baix Penedès.

Van obrir la Diada amb un 3d7 amb quarts del 3d8 a l’alçada de terços, que va esdevenir una bona prova de cara a pujar-lo un pis mes el proper divendres.

A segona ronda, van completar un 4d7a que tot i perdre una mica les mides no va presentar cap dificultat. Un castell, a més a més, on van aprofitat per rodar gent no que fa poc tempos que puja al tronc.

Mateixa dinàmica en tercera ronda, amb un 4d7 amb molts canvis que va bastir-se sense dificultats.

Per finalitzar la Diada, a ronda de pilars, els de la Riera de la Bisbal van descarregar un Pd5 i dos Pd4 amb sorpresa final, ja que l’aleta d’un d’ells va treure una estelada que va ser acollida amb aplaudiments pel públic present.

Els Nens, afronten aquesta setmana la seva Festa Major, en un dels moments més dolços de la seva història amb la intenció de plantar a la seva històrica Pl. Vella la tripleta de 8, després de que a l’assaig de divendres passat posessin dosos al 3d8, que a Valls fa un mes carreguessin la Td8f i que fa una setmana descarreguessin el seu tercer 4d8 de la temporada. Tot fa preveure que la Colla degana del Baix Penedès viurà una d’aquelles gran jornades davant del seu públic.

L’activitat castellera de Festa Major, començarà dimecres amb l’assaig previ a Pl. Vella, tindrà el seu punt àlgid divendres a les 13 h a la Diada de Sta. Anna en solitari que començarà amb una cercavila pel poble a les 11 h, i finalitzarà dissabte amb la tradicional Diada de Sta. Anneta a la Pl. Nova.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article