Nota de premsa Festa Major 2013

L’Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell segueix de celebració, i es que aquest any ja fa 5 anys que porten la seva música arreu. Com ja és costum, tancaran la temporada per la Festa Major, la cinquena que surten al carrer. Per aquest motiu serà una mica més especial, i és que a més d’estrenar la peça pròpia “Santa Anna” composta pel director musical de l’Agrupació, Joan Manel Margalef, hi haurà alguna sorpresa més.

Les actuacions de l’Agrupació per a Santa Anna 2013 seran les del proper dimecres 24 de juliol, dia de l’Assaig General de Festa Major. Començaran a les 8 del vespre des de la plaça Pep Jai seguint per la plaça del Centre, Àngel Guimerà, plaça Nova, Muralla, Carnisseria, plaça Vella, Peix, plaça Francesc Macià, Prat de la Riba, Cafès, plaça Nova, Delme, Racó, Carnisseria i plaça Vella, on finalitzaran l’actuació amb la resta de grups de la vila.

La següent i última aparició de l’Agrupació Musical serà pel dia gran, el 26 de juliol, diada de Santa Anna, on realitzarem la cercavila en honor a la Santa a partir de les 11:00h. Al finalitzar, a la plaça Vella, interpretarem i estrenarem la nova peça amb motiu del nostre Vè aniversari, “Santa Anna”, i tot seguit la sardana arranjada per a la nostra Agrupació “El Saltiró de la Cardina”.

Un cop finalitzada la Festa Major començaran les merescudes vacances per a tots els seus components i tornaran amb més força encara al setembre. El dissabte 24 d’agost a la tarda, però, actuaran a la cercavila de Sant Ramon de Coma-Ruga.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article