Sant Jaume dels Domenys és la propera parada de la temporada de Cros Escolars Comarcals

El diumenge 16 de març el cros escolar comarcal es trasllada a Sant Jaume dels Domenys, al polígon Els Arcs, que trobem tot just sortir de Llorenç del Penedès. El Consell Esportiu del Baix Penedès, l'Escola Els Quatre Vents i la seva AMPA ho tenen tot a punt per tal que el cros sigui un èxit.

A partir de les 10:45 del matí començaran les curses de cada categoria, que varien la seva distància i recorregut segons l'edat dels corredors. Un cop tots els infants hagin participat a la seva prova, serà el torn dels majors de 18 anys, que com ja és habitual, fan la seva cursa un cop finalitzades les dels més petits. Cal recordar que les categories de P3, P4, P5 i majors de 18 anys no tenen classificació.

Tots els participants hauran de ser al circuit mitja hora abans de l'hora indicada per la seva cursa amb el seu dorsal a punt. Per un bon funcionament del cros, les inscripcions acabaran el dimarts dia 11 de març, i els dorsals es podran passar a recollir per les oficines del CEBP a partir del dijous dia 13. Per qüestions d'organtizació, no s'acceptaran inscripcions el mateix dia del cros.

Un cop finalitza el cros de Sant Jaume dels Domenys es farà el cros de Cunit el dia 26 de març i per últim, el 30 de març al Vendrell.

Podeu consultar tota la informació d'aquest esdeveniment a la pàgina web del Consell Esportiu www.cebp.cat, a l'apartat del cros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article