Dos anys fent història en la Copa

Si l’any passat es titllava com a dia històric quan el Moritz del Vendrell va guanyar la seva primera Copa de Rei, ara el qualificatiu ha de ser mes gran com el de “Dos anys fent història en la Copa”. D’antuvi el Moritz no era de cap de les maneres el favorit en revalidar el títol, però al final la guanyar amb mes contundència que  l’any passat.

En quarts de final va eliminar al Liceo amb la tanta de penals després de¡’acabar el partit amb  empat. Exactament el mateix guió es va repetir el dissabte amb les semifinals contra el Reus, després de remuntar. La sort semblava que tornava a ser el millor aliat de l’equip vendrellenc. La final l’esperava el FC Barcelona el gran favorit i el lider destacat de l’OK Lliga.

La gran final
L’equip vendrellenc dirigit per Guillem Cabestany on ja ha anunciat que la propera temporada no dirigirà al Moritz. Sempre va estar al capdavant del marcador tenint el favorit  sempre a remolc d’ells.

El Barça començar dominant el partit en joc però no en el marcador. El Vendrell va marcar el 1 a 0 en un penal transformat pel gran especialista Miràs. Abans d’arrimar a la mitja part Trujillo va marcar d’esquena el 2 a 0.

En la segona part el partit fora molt intens. El Vendrell va aconseguir marcar un altre gol a càrrec d’Albesa el Barça es va posar les piles i va marcar dos gols seguits posant-se nomes a un gol. Però Alex Rodríguez va marcar el quart gol del Vendrell prenen més força quan tot perillava.

El Barça va apretar molt  però va ser incapaç. Tant un  equip com l’altre encara van marcar mes gols arribant el resultat final de 6 a 3.
L’èxtasi de l’equip va esclatar quan va sonar la botzina de final de partit. La proesa estava feta. La Copa torna el Vendrell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article