Jove Baix Penedès convoca la mostra de fotografies “POSA-LI CARA AL CARNAVAL 2014”

Jove Baix Penedés, per quart any consecutiu, convida a participar en aquesta mostra a tots els joves de la comarca amb l'objectiu de dinamitzar-los. Per fer-ho cal que facin arribar una fotografia d'una cara de carnaval, amb  els següents requisits: que sigui en format .jpg i d'una resolució mínima de 6 megapíxels (2MB). Les fotografies  han d'enviar-se a qualsevol servei Jove Baix Penedès de la comarca o als correus jove@baixpenedes.cat i joventutccbp@gmail.com, abans del 15 de març. A més, enguany també es pot participar a través de l'Instagram, a #carnavaljbp2013, indicant el nom, telèfon i població.

Tots els participants rebran una entrada de cinema, gràcies a la col·laboració amb OCINES del Vendrell, i després podran formar part d'una exposició fotogràfica itinerant per la comarca de cara a l'any vinent.

Precisament, aquesta setmana comença el seu itinerari per la comarca l'exposició amb les fotografies de carnaval del 2013, i en que van participar 39 joves de diferents municipis de la comarca. El recorregut de l'exposició serà el següent: en primer lloc, anirà a l'Oficina de Turisme de Cunit (del 17 de gener al 5 de febrer), després a l'Espai Jove de Banyeres del Penedès (del 6 al 13 de febrer), al Centre Cívic La Patronal de Bellvei (del 14 al 23 de febrer), posteriorment  a la Casa de Cultura Can Rossell de l'Arboç (del 24 de febrer al 9 de març), al Centre Cívic La Muga de Bellvei (del 12 al 26 de març i finalment, a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès (del 6 al 27 d'abril).

Aquesta mostra forma part del programa "Fem-ho junts!" de Jove Baix Penedès, que treballa en col·laboració amb els serveis de joventut de la comarca pel foment de la cultura i la promoció d'un oci alternatiu.

Per tenir més informació només cal que us adreceu a qualsevol servei Jove Baix Penedès, escriviu a jove@baixpenedes.cat o truqueu al 977157157.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article