En marxa el nou servei de deixalleries mòbils i recollida d’olis domèstics

El Regidor de Gestió de Residus, Jaume Domingo, explica els nous serveis que es troben dins del programa d’accions per a la millora de la recollida selectiva

Segons Domingo, els nous serveis de deixalleria mòbil i recollida d’olis domèstics pretenen fer més fàcil el reciclatge als vendrellencs i vendrellenques.

Aquests nous serveis es troben dins el repte plantejat al Vendrell, el qual va començar l’estiu passat, amb la instal·lació de les illes de cinc fraccions per tal de fer més fàcil i apropar el reciclatge als ciutadans per tal de millorar els resultats de la vila en aquesta matèria.

Aquest nou servei, doncs, segons els regidor, suposa un pas més en la millora del servei ja que El Vendrell disposarà de 2 deixalleries mòbils que s’instal·laran al municipi de manera itinerant amb un horari de 10:00h a 22h als següents punts:

DILLUNS - PÇA SARDANA C/ RASA D’EN SOLÀ
DIMARTS -AVDA. ESCOLES C/CEP (MUNTANYETA)
DIMECRES -C/ BARCELONÈS PÇA. LES TORRETES (NOU VENDRELL)
DIJOUS -C/RAMÓN I CAJAL C/TER
DIVENDRES -SANTIAGO PADRÓS (ELS MASOS) PÇA. GERMANS TRILLES


Domingo també ha volgut enumerar els residus admesos a les deixalleries, els quals són petits residus especials que no podem llençar als contenidors ja que requereixen un altre tipus de tractament. Aquestos són: oli de cotxe, esprais, bombetes, tòners, bateries, piles, petits electrodomèstics, pintures ...

D’altra banda, el regidor ha ressaltat també la nova recollida d’olis domèstics, per als quals s’instal·laran uns nous contenidors els quals els trobarem al costat de les deixalleries i també al centre de la vila.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article