L’esport vendrellenc col·labora, un any més, amb la Marató de TV3

El proper cap de setmana els ingressos recollits a la màster class de zumba i al torneig de pàdel  s’afegiran al marcador de la Marató de TV3

Els dies 14 i 15 de desembre, El Vendrell viurà un intens  cap de setmana esportiu  amb activitats adreçades a recaptar fons per  la MARATÓ de TV3 que enguany estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives.

El Patronat d’Esports del Vendrell contribuirà amb aquestes dues iniciatives solidàries amb la cessió gratuïta de les instal·lacions esportives on es desenvoluparan les activitats.

El dissabte els protagonistes seran els jugadors i jugadores de pàdel, que podran participar en el Torneig Solidari de Pàdel, organitzat per l’escola bressol Ralet Ralet. A partir de les 4 de la  tarde els participants podran disputar partits a les pistes del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell,  amb una inscripció solidària de 10 euros.

Els amants del ball tenen una cita al Pavelló Municipal del Vendrell, el diumenge dia 15 a les 11 del matí. Aquesta iniciativa organitzada per l’Escola  Ballem permetrà als apassionats de la Zumba ,per tant sols 5 euros,participar en una Màster  Class de Zumba a càrrec de professionals del nivell del Jordi Giralde i la Laiza Bové, arribada des dels EEUU i altres monitors de Zumba de la Comarca.

Per últim, destacar que durant el matí de dissabte el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell acollirà la 3a Jornada Solidària Esport i Cultura, on a més de recaptar fons per la Marató de TV3 es recolliran aliments destinat a Càrites i material esportiu adreçat Esport Solidari Internacional.

El regidor d’Esports, Sergi Teruel, ha manifestat que “valora molt positivament aquestes iniciatives  que demostren un cop més el tarannà solidari dels esportistes vendrellencs”.

D’altra banda Teruel fa una crida a totes les associacions i entitats del municipi, que tenen previst organitzar alguna activitat benèfica adreçada a engronsar el marcador de la Marató, que  facin arribar al Patronat Municipal d’Esports, abans del dimecres dia 11, una descripció de les seves iniciatives. L’objectiu és poder fer un cartell promocional de totes les activitats solidàries que es fan al Vendrell i poder afavorir la participació. D’aquesta forma l’Ajuntament del Vendrell podrà donar un recompte total de participació així com de diners recaptats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article