Més de 500 corredors participen al cros escolar comarcal de Coma-ruga

Aquest diumenge el Consell Esportiu del Baix Penedès va organitzar el segon cros escolar comarcal de la temporada conjuntament amb el Patronat d’Esports del Vendrell, el Club Runners El Vendrell i les escoles  i  AMPES del Vendrell.

La jornada va ser tot un èxit ja que hi van participar més 500 nens i nenes de tota la comarca.  

El cros, gràcies al temps primaveral que va fer, va concentrar al pantalà de Coma-ruga més de 2.000 persones les quals van poder gaudir de les platges del Vendrell i de les diferents curses.

Com en tots els cros, a part dels corredors que van inscriure's a nivell individual, també van participar-hi alumnes de totes les escoles i instituts de la comarca i corredors de Runners El Vendrell.

El Consell Esportiu del Baix Penedès vol agrair la gran organització de l'acte a les escoles del Vendrell i les seves respectives AMPES, als professors d'educació física de les escoles del municipi, als Runners El Vendrell i  al Patronat Municipal d'Esports del Vendrell.

Com que s'acosten les festes de Nadal, la temporada no continuarà fins el proper 19 de gener a l'Arboç, i les inscripcions per aquest cros estaran obertes fins el dimarts dia 14 de gener a les oficines del Consell Esportiu.

Podeu consultar les classificacions de la cursa de Coma-ruga i la informació del proper cros a l'Arboç a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article