Els Mossos d’Esquadra detenen dues vegades el mateix home, en quatre dies, per tres robatoris amb força en domicilis del Baix Penedès

En pocs dies de diferència es va detenir dues vegades per fets delictius comesos a la localitat de Calafell

També se l’imputa sis robatoris amb força a l’interior de vehicles


 Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la unitat d’investigació del Vendrell, van detenir dues vegades, el passat 18 i 22 de novembre, un home de 22 anys d’edat, nacionalitat colombiana i veí d’El Vendrell, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a interior de domicili i sis robatoris a l’interior de vehicles.
 
Les dues detencions són el resultat d’una investigació oberta arran un seguit de robatoris amb força a l’interior de domicilis i vehicles, al municipi de Calafell (Baix Penedès).
 
En els robatoris als pisos, forçava els accessos i, un cop dins, sostreia objectes de valor com, televisors, aparells electrònics, entre altres.
 
En els robatoris a l’interior de vehicles, després de trencar el vidres de les finestres, sostreia els objectes de valor .
 
El passat 18 de novembre va concloure la investigació amb la detenció del presumpte autor dels robatoris. En aquest cas, se li va imputar l’autoria de dos robatoris a l’interior de pisos i cinc robatoris a l’interior de cotxes.
 
L’endemà es va realitzar una entrada i escorcoll al domicili del detingut, on es var recuperar aparells electrònics, televisors, càmeres digitals, ordinadors portàtils i dispositius de telefonia mòbil, entre altres objectes. 
 
 Es dóna la circumstància que el detingut cometia els robatoris  en  llocs molts propers al seu domicili amb la finalitat de reduir el risc de ser interceptat per la policia en el moment de traslladar els objectes sostrets.
 
El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el 21 de novembre a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia del Vendrell, el qual va decretar  llibertat amb càrrecs. 
 
L’endemà, 22 de novembre, es va detenir un altre cop la mateixa persona per un altre robatori amb força a interior de domicili i un robatori a l’interior de vehicle.
 
Els dos fets van tenir lloc també a la població de Calafell en zones properes al domicili del detingut.
 
El detingut va passar novament a disposició judicial el dia 24 i va quedar en llibertat provisional, quedant ingressat posteriorment al centre d’estrangeria del Cos Nacional de Policia per tal d’iniciar un procediment d’extradició
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article